Waar irriteer jij je aan?

De laatste tijd ben ik mijn nieuw vernomen irritaties van vrouwen over hun mannelijke partner aan het noteren, want het jeukt bij mij om deel 2 van Mannen zijn Hufters uit te brengen.

Zo was ik laatst op een verjaardagsfeest bij vrienden.
Tjonge jonge wat irriteerde ik mij aan de mannelijke partner van de jarige. Een onbeschofte luie @#$%^&*(+/-). Als ik haar was zou ik zo’n vent laten weten dat hij dit levenslang niet meer mag doen, jezus wat een @#$%^&*(+/-)!
Als je jarig bent wordt er voor jou gezorgd!
Dan dient jouw partner voor jou te zorgen zodat jij heel de dag niets hoeft te doen en zeker op jouw verjaardag als de huiskamer vol zit met vrienden. Deze gasten komen voor de jarige en niet voor iemand die heel de tijd op en neer loopt tussen de huiskamer, de keuken en de voordeur. Wat erger ik mij aan partners die dan op hun luie reet blijven zitten met een bierglas in hun handen. No way. Wat een Hufter!

Van man tot man
Jij bent een goede partner als jij zorgt dat zij op haar verjaardag echt jarig is en zij niets hoeft te doen. Steek je handen uit de mouwen en laat zien dat jij haar actieve lieve partner bent. Doe jij dit niet dan verdient zij een betere partner.

Waar erger jij je aan?
Heb jij input voor mij die ik mogelijk kan gebruiken voor mijn volgende boek?
Je kan jouw irritatie mailen naar info@mannenzijnhufters.nl.

Groetjes, Walter Staals

afbeelding-boek-06-2020