WIL JIJ EEN VAKANTIE OM NOOIT MEER TE VERGETEN?

Onlangs is mijn allereerste boek uitgebracht. Het boek draagt de titel Mannen zijn Hufters en gaat over de 51 meest voorkomende irritaties van vrouwen over mannen. Als auteur van het boek wil ik geregeld een blog hierover schrijven. Vooral omdat ik weet dat veel mannen heropvoeding nodig hebben of mogelijk zichzelf willen verbeteren. Nee, ik heet geen Mona 😉

Na jaren van interviewen is voor mij bewezen dat bij veel stelletjes thuis niet alle irritaties en wensen over elkaar worden uitgesproken. Mannen zijn Hufters is hiervoor uitermate geschikt.
Binnenkort gaan de meeste mensen op vakantie en is er een goed moment om elkaars wensen en irritaties naar elkaar uit te spreken. Wat is er nou fijner dan niet alleen uitgerust van vakantie terugkomen maar ook je relatie een boost geven?!
Of je moet zeker weten dat je na je vakantie afscheid van hem of haar gaat nemen. Gewoon alles uitspreken, het de ruimte geven om in te dalen en het er samen over hebben. Uiteraard op het juiste moment! Ik kan je daarbij helpen.
In dit boek staan korte verhaaltjes; 52 Hoofdstukken waarvan er 51 over een irritatie gaan. Als jij je herkent in een van de verhaaltjes, zet je in de rechterbovenhoek een vinkje in het daarvoor bestemde vakje.
Zo wordt het een werkboek voor jou en je partner en wordt het leuker en gemakkelijker om deze bladzijde onder zijn neus te duwen of haar te vertellen dat jij haar herkent.
Een werkboek voor mannen en vrouwen om tijdens een wijntje erachter te komen of je goed bezig bent of dat jij je (gedrag) nog kunt verbeteren.
Om een gevoel te krijgen van het boek staat hieronder een hoofdstuk en stel ik je de vraag: Ben jij tevreden over je partner tijdens een etentje?

Boeren, scheten laten en eten met geluid
Er zijn mannen die totaal de weg kwijt zijn: boeren en scheten laten, eten met geluid, eten zonder gebruik te maken van mes en vork, een ellenboog op tafel en zelfs de telefoon naast zijn bord terwijl hij met zijn partner of gezin aan tafel zit.
Sommige mannen eten alleen met een vork en snijden met die vork hun gehaktbal. Wat een Hufters! Aan welk bovenstaand gedrag erger jij je bij je man?

Van man tot man
Als klein kind vertellen je ouders dat er messen, vorken en lepels bestaan. De lepel vergeet je niet, hier is geen plaatsvervanger voor als je pap, soep of pudding eet.
Wel zijn er mannen die de gebruiksaanwijzing voor het mes en de vork zijn vergeten of schijt eraan hebben. Als jij een man bent die zichzelf herkent in deze bovenstaande onbeschofte manieren, dan mag je bij geen enkele fatsoenlijke vrouw aan tafel zitten.

Groetjes, en een fijne vakantie toegewenst 😉

Walter Staals
Auteur van het boek Mannen zijn Hufters.

Klik op deze link om meer te weten te komen over het boek of deze direct bestellen?

Walter Foto blog